Novi Sad
03.05.2015.
07:11 > 08:15
Policijska uprava u Novom Sadu će u ponedeljak, 4. maja, na početku Zmaj Jovine ulice postaviti štand na kojem građani neće moći da predaju oružje, ali će dobiti sve potrebne informacije o načinu na koji mogu, bez pitanja o poreklu i bez krivične odgovornosti, registrovati ili predati nelegalno oružje.
  • 02.05.2015 15:15
    Dum-dum
    Već po ko zna koji put se legalizuje oružje jer trula vlast ne može da kontroliše čak ni stvari koje služe samo za ubijanje drugih živih bića.

    I šta onda? Zbog korupcije u zemlji legalizuje kako šta ko hoće, mentalno poremećene individue i zlikovci se šetaju sa pištoljima ispod majice, i pucnjave je sve više umesto da se incidenti smanjuju - ovaj put legalnim naoružanjem.

    Budalaština. Umesto da priprete građanima groznim kaznama i zatvorom za posedovanje nelegalnog oružja, oni lepo legalizuju i nema da brineš.

    Postala i ostala država kojoj se svi smeju, u okolini i u svetu. Nesposobna đubrad.
  • 02.05.2015 12:37
    Za neupucenog anonimusa.
    Zakon o oglasavanju.
    Oglašavanje oružja

    Član 63

    Zabranjeno je oglašavanje oružja, delova za oružje i municije u javnim glasilima i drugim sredstvima oglašavanja.

    Oružje, delovi za oružje i municija može se oglašavati samo stručnoj javnosti, koju čine ovlašćeni proizvođači i ovlašćeni trgovci oružjem i država i njene oružane snage kao ovlašćeni kupci.

    Oglašavanje sportskog i lovačkog oružja, delova tog oružja i municije za to oružje, dozvoljeno je.
  • 02.05.2015 08:27
    "Kod nas je zakonom zabranjeno oglasavanje oruzija"

    Izvor?
  • 02.05.2015 08:02
    naravno, samo nam je drugi amandman falio, pa da se sami istrebimo, ne treba nam zapad.
  • 01.05.2015 15:37
    Alisa u zemlji cuda.
    Da li je neko od prosle kao i i ove sadasnje vlasti razmislio da ukine taksu (harac) na legalno oruzije u posedu gradjana i time podstakao legalizaciju .
    Voleo bih da znam da li u bilo kojoj drugoj drzavi gradjani placaju ovaj namet ?
    Kod nas je zakonom zabranjeno oglasavanje oruzija tako da gradjanima ako ne zele oruzije u posedu ostaje samo da ga predaju policiji bez obzira sto je ono u legalnom posedu i pri nabavci debelo placeno vecinom "Zastavi-oruzije".
    Ni jedna stranka nije pokrenula ovo pitanje i organizovala peticiju za ukidanje poreza na oruzije.
  • 30.04.2015 17:48
    Bolje da postave prodajne standove, da se naoruzamo posto od njih nema leba, dolaze samo posle izvrsenja kriv. dela, na uvidjaj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna